Om oss

Veldig mange er ikke klar over at det finnes ulike ordninger som gjør at du kan ha krav på dekning av advokatutgifter i forbindelse med en sak. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og vi har derfor utviklet denne nettsiden hvor våre advokater sjekker om du kan ha krav på dekning av utgifter til advokat.

De som lurer på om de kan ha krav på dekning av utgifter til advokat, lurer naturligvis ofte på om de også har en sak. Denne nettsiden er således også et tilbud om en gratis og utforpliktende vurdering på hvor vidt man har en sak å gå videre med.

Endelig antar vi at de som først har funnet oss på nett også vil vurdere å bruke advokat i sin sak. Vi gir derfor et uforpliktende tilbud om advokatbistand. Valget er naturligvis ditt :)

Hvem er vi?

advokatfrirettshjelp.no er utviklet av Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS. Vi er et jordnært advokatfirma som hjelper forbrukere på landsbasis i mange ulike type saker. Vi har base i Oslo og Akershus, og hjelper forøvrig mennesker over hele landet med å ivareta sine rettigheter.